© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

header05.jpg

Projectontwikkeling

Door de jarenlange ervaring met diverse grote complexe ontwkkelingen (zelfstandig als bureau of voor opdrachtgevers) voorbeelden daarvan zijn de Projecten van de laatste jaren:
-    Herontwikkeling van een volledige straat in Leeuwarden;
-    Ontwikkeling van een deel van Hart van Zuid in Hengelo (O);
-    Ontwikkeling van een deel van het Muziekkwartier in Enschede;
-    Ontwikkeling van enkele supermarkten Borculo;
-    Ontwikkeling Prattenberg (35 woningen) in Amerongen;
-    Diverse ontwerpen van woningen en verbouwingen.


De Cloese in Lochem

Cloese 191005 011.jpg

Bureau M. Haakmeester heeft de herontwikkeling en het tekenwerk van de Havezathe De Cloese onder haar beheer gehad om zo in samenspraak met de opdrachtgever een goede invulling te geven aan dit monumentale gebouw.

Belangrijk hierin is het goede samenspel met de Rijksdienst voor de monumenten in Zeist om zo voor beide partijen een een acceptabel eindproduct te verkrijgen.


Havezathe Heeckeren in Goor

Goor 04.jpg

Met de opdrachtgever is de herontwikkeling door gevoerd van de Havezathe, die niet meer gebruikt werd, tot een woonlocatie voor 26 appartementen in deze monumentale veste in Goor.

Ook in dit geval was een vrij nauwe samenspraak met de Rijksdienst voor de monumenten van groot belang om zo een mooi gerestaureerde Havezathe te maken die voldoet aan de hoge eisen van de Rijksdienst en ook voor de eigenaar een acceptabel verhuurbaar pand te hebben dat voldoet aan de eisen van de huidige tijd.


Eindseweg in Overberg

Bureau M. Haakmeester is ook gevraagd namens de woningbouwvereniging Amerongen de ontwikkeling ter hand te nemen voor de bouw van 27 woningen in Overberg .
In samenwerking met architectenbureau Van de Berg uit Houten en civiele ondersteuning van Boot uit Veenendaal zal dit project ter hand worden genomen.


Allemanswaard Amerongen

De Woningbouwvereniging Amerongen heeft Bureau M Haakmeester verzocht de projectontwikkeling van dit project op te pakken.

- De omgevingsvergunning voor het Allemanswaard Carre is afgegeven
- De kapvergunning is afgegeven
- De sloopvergunning is verleend
- De tijdelijke kleedkamers zijn al weer weg
- De sporthal is is gebruik
- De afronding van de aanbesteding is nu een feit.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site www.Allemanswaard.nl


Allemanswaard Amerongen

03.jpg