© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

header04.jpg

Informatie

Bureau M. Haakmeester is bij vele disciplines inzetbaar maar heeft bouwen en/of ruimtelijke ontwikkeling als basis.
Het bureau houdt zich bezig met projectmanagement, projectontwikkeling, bouwkundig management, stedenbouwkundig ontwerpen, ontwerpen van woningen en bouwwerken, tekenen van bouwwerken, maken van bouwaanvragen en het overleggen namens opdrachtgevers met gemeenten.
Ook verzorg ik voor opdrachtgevers het gehele aanvraagtraject voor de vergunning(en) en zorg voor de bouwfysische- en constructieveberekeningen.

Deze werkzaamheden vindt u op de diverse pagina's terug. Als het niet het bouwen zelf is, dan wel de zaak om te komen tot bouwen. Belangrijk vind ik dat de klant koning is en het laatste woord heeft over het wel of niet doorgaan van een traject dat moet worden bewandeld.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf schroom dan niet contact op te nemen op een van de nummers of te mailen (zie contact), zodat ik u vrijblijvend advies kan geven over de mogelijke oplossing van uw probleem. Hierbij kan ik aangeven, door middel van een offerte,  wat de kosten zullen zijn voor de behandeling van uw verzoek door mijn bureau.